Kunst in de Polder

Expositie ´Ontdek je passie´ van 19 april tot en met 4 mei 2013

Wij nodigen u van harte uit voor de vernissage van de expositie “Ontdek je passie” op vrijdag 19 april aanstaande van 19.30 tot 22.00 uur. Deze expositie loopt van 19 april tot en met 4 mei.

Bij deze expositie staat het werk van onze cursisten centraal. Zowel beelden in steen als schilderijen, die gemaakt zijn tijdens de cursussen, worden tentoongesteld.

De beelden geven een overzicht van het resultaat van de inspanningen van de cursisten van het afgelopen cursusseizoen. Wij laten zien wat zowel beginnende als gevorderde beeldhouwers in een cursus bereiken. De resultaten zijn ook voor ons steeds weer verrassend. Tevens kunt u zien hoe ons assortiment stenen er na bewerking uit ziet. Wij tonen u een inspirerend overzicht, een uitnodiging om kennis te maken met het beeldhouwen middels een workshop of cursus. Een deel van de beelden wordt te koop aangeboden.

De zeer kleurrijke schilderijen laten de resultaten zien van de cursus schilderen, waar gewerkt is met acrylverf. De cursisten werken intuïtief. Het is steeds heel boeiend om te zien hoe een wit vlak langzamerhand verandert in een compositie vol met kleur. Vaak wordt er laag over laag geschilderd, waardoor de achtergrond heel subtiel de voorstelling ondersteunt. Ook bij deze cursus hebben velen hun passie ontdekt.

Meer informatie

 

 

 

 

Kunst in de Polder
KUNST IN DE POLDER | TURFSPOOR 195 | 2165 AW LISSERBROEK | (HAARLEMMERMEER) | T 0252 - 422078 | E INFO@KUNSTINDEPOLDER.NL