Kunst in de Polder

Cursistenexpositie van vrijdag 8 april tot en met zondag 17 april 2011

Wij nodigen u van harte uit voor de vernissage van de expositie “Met penseel en houweel 2011” op vrijdag 8 april aanstaande van 19.30 tot 22.00 uur.
Bij deze expositie staat het werk van onze cursisten centraal. Zowel beelden in steen als schilderijen, die gemaakt zijn tijdens de cursussen, worden tentoongesteld. De beelden geven een overzicht van het resultaat van de inspanningen van de cursisten van het afgelopen cursusseizoen. Wij laten zien wat zowel beginnende als gevorderde beeldhouwers in een cursus bereiken. De resultaten zijn ook voor ons steeds weer verrassend. Tevens kunt u zien hoe ons assortiment stenen er na bewerking uit ziet. Wij tonen u een inspirerend overzicht, een uitnodiging om kennis te maken met het beeldhouwen middels een workshop of cursus. De zeer kleurrijke schilderijen laten de resultaten zien van de schildercursus, waar gewerkt is met acrylverf.
De cursisten werken vrij of naar aanleiding van een opdracht. Het is steeds heel boeiend om te zien hoe een wit vlak langzamerhand verandert in een compositie vol met kleur. Vaak wordt er laag over laag geschilderd, waardoor de achtergrond heel subtiel de voorstelling ondersteund. Ook bij deze cursus hebben velen hun verborgen talenten ontdekt.


Meer informatie

 

 

 

 

Kunst in de Polder
KUNST IN DE POLDER | TURFSPOOR 195 | 2165 AW LISSERBROEK | (HAARLEMMERMEER) | T 0252 - 422078 | E INFO@KUNSTINDEPOLDER.NL