GALERIE KUNST IN DE POLDER

In de galerie zijn het hele jaar door kunstvormen van talentvolle kunstenaars uit binnen- en buitenland te bekijken, te beleven en te koop. Kunst in de Polder is voortdurend op zoek naar ervaren en minder ervaren kunstenaars die het creatie- en belevingsproces van hun werk inzichtelijk kunnen maken. Dit werk varieert van beelden in allerlei materialen zoals steen, brons, metaal en hout tot schilderijen van kunstenaars die gebruik maken van diverse technieken.

De galerie heeft een schitterende lichtinval waardoor de kunstwerken extra tot hun recht komen.

Carla bezoekt de expositie in de galerie. Er hangen prachtige schilderijen uitgevoerd in acryl en het thema is dans. “Die beweging die deze schilderes in een paar ferme streken weet vast te leggen is geweldig. Ik voel gewoon de passie waarmee de vrouw op dit schilderij danst” Ze is net verhuisd naar een grotere woning en dit schilderij zou perfect staan op de muur tegenover de nieuwe rode bank. “De prijs valt me reuze mee en ik denk dat ik mezelf maar eens een cadeau moet geven” lacht ze, een beetje verlegen met haar besluit. “Van dit schilderij word ik vrolijk en energiek dus het is gewoon een prima investering!”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KUNST IN DE POLDER | TURFSPOOR 195 | 2165 AW LISSERBROEK | (HAARLEMMERMEER) | T 0252 - 422078 | E INFO@KUNSTINDEPOLDER.NL